Buat Laporan Polis Pada NGO Pro Musa Aman. 

 

NGO ini menggelarkan diri mereka sebagai GAUM (Gerakan akar umbi UMNO Malaysia)NGO ini pro Musa Aman. Cukup aktif membuat laporan polis, sikit sikit laporan Polis.Itulah kerja hakiki mereka tidak ada lain.

Terbaru laporan polis yang mereka buat, pasal ada ramai ahli  keluar UMNO di daerah Sandakan, sebab  kononnya telah menerima ganjaran. Kalau begitu termasuklah Datuk Seri Shafie Apdal dan beribu ribu lagi ahli UMNO di daerah Semporna telah dibayar untuk keluar UMNO? Bikin lucu 😜

Tidak boleh dinafikan sejak Datuk Seri Shafie Apdal meninggalkan UMNO, politik Sabah dilanda gelombang yang amat kuat. Sebab itu mereka tiba tiba meroyan.

Tapi tidak mengapa, biarkan mereka demi sesuap nasi.

Sebaliknya kalau tuduhan NGO GAUM itu tidak terbukti benar, ada baiknya ahli UMNO Batu Sapi pula membuat laporan polis terhadap GAUM, saudara Zulkarnain Mahdir kerana telah membuat fitnah. 

Atau kita minta pada semua jentera UMNO di negeri Sabah serta NGO berkenaan supaya mengajak masyarakat biasa atau ahli parti pembangkang masuk beramai ramai menyertai UMNO, ada berani?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s