Tengku Adnan Dan Nazri Aziz Tikam Belakang Untuk Kepentingan Diri – 1MDB

image

Selain Setiausaha Agung UMNO, Tengku Adnan telah disebut oleh Muhyiddin sebagai pemimpin BN yang menikamnya dari belakang.

Awalnya Tengku Adnan mengadu perihal kegiatan PM Najib Razak di dalam 1MDB supaya didedahkan pada Muhyiddin. Tapi bila Muhyiddin dan Shafie menggerakkannya, Tengku Adnan pula yang menikam mereka dari belakang.

Dan Tengku Adnan lah antara pemimpin yang bertanggungjawab meminggirkan Muhyiddin dan Shafie  bagi tujuan membodek PM Najib Razak.

Tidak ada beza dengan Nazri Aziz yang juga berperangai jelek. Mulanya mengadu pada seorang pemimpin pasal kegiatan PM Najib Razak yang menyalahkangunakan dana 1MDB.

“Bila keadaan sudah teruk, baru kita diheret sama untuk bertanggungjawab ke atas kehilangan dana 1MDB sebelum ini sikit pun kita tidak diajak sama untuk merasa” rungutan Nazri Aziz terhadap seorang pemimpin.

Sekarang apa yang berlaku, Nazri Aziz secara terbuka mengakui dia memang membodek PM Najib Razak untuk kepentingan peribadinya.

Pendedahan ini telah membuktikan bahawa skandal 1MDB memang benar berlaku dan dalam pengetahuan semua Menteri Menteri BN. Tapi sengaja mereka membutakan mata dan telinga.

Dengan pendedahan ini ingin admin mendengar penafian dari Menteri Pelancongan Malaysia, Nazri Aziz. Apa admin menipu atau apa dia.

Ada kawan kawan mendengar penafian dari Tengku Adnan, berkenan apa yang di dakwa oleh Muhyiddin terhadap dirinya.? 😉

Kihampau Tohoh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s