Ling Liong Sik Yakin Dr M Berjaya Menggulingkan PM Najib Razak

image

Malaysiakini. Bekas Presiden MCA Tun Dr Ling Liong Sik hari ini melahirkan keyakinannya bahawa bekas bosnya, Tun Dr Mahathir Mohamad akan berjaya dalam kempen menggulingkan Datuk Seri Najib Razak sebagai perdana menteri.

Beliau mengisytiharkan bahawa bekas perdana menteri itu tidak akan gagal kerana apa yang diperkatakan oleh Mahathir mengenai Najib selaras dengan ajaran kitab-kitab agama.

“Saya telah baca buku-buku agama.

“Allah, Jesus, Buddha dan dewa-dewa Hindu mengatakan adalah tidak betul untuk mengambil wang orang lain dan memasukkannya ke dalam akaun kita sendiri.

Kenapa Ling Liong Sik begitu yakin ya. Sanggup mencampuri politik dengan agama. Adakah beliau telah dibayar oleh Dr M, macam tuduhan yang biasa dilemparkan pada mereka yang menyokong Dr M.?

Nampaknya Ling Liong Sik ingin meneruskan perbicaraanya dengan PM Najib Razak. Kenapa tidak, perundingan masih berjalan tapi membuat kenyataan yang menyakinkan rakyat Malaysia. Bahawa dana 2.6 bilion wujud dan berada dalam akaun peribadi PM Najib.

Kihampau Tohoh

Advertisements

One thought on “Ling Liong Sik Yakin Dr M Berjaya Menggulingkan PM Najib Razak

  1. Orang yang bersalah tidak akan terlapas dari hukuman yang setimpal dengan pembuatanya, walau sepintar mana sekali pun orang tersebut membuat hela untuk cubah menutup kesalahan dirinya didunia ini, tetapi dia tidak dapat menutup mata yang maha berkuasa.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s